Wajong-Vacature.nl

Informatie, vacatures en meer voor mensen met een Wajong of doelgroepregistratie

Home

Wajong-vacature de vacature website voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wajong-vacature.nl is er niet alleen voor Wajongeren, ook mensen mensen met een WIA, WSW of een doelgroep registratie kunnen bij ons terecht.

Waarom Wajong-vacature.nl:

wajong vacature logoAls Wajongere zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn talloze individuele websites die vacatures tonen voor wajong geindiceerden. In negen van de tien gevallen zijn dit webites van Jobcoaches en reintegratiebureau's hierdoor word het zoeken naar een geschikte vacature een langdurige intensieve zoektocht en voor je het weet zit je bij een jobcoach aangemeld zonder dat je er erg in hebt.

Wajong-vacature.nl bied een totaal overzicht van vacatures uit het hele land van jobcoaches, reintegratie bedrijven maar ook directe werkgevers. Het voordeel van zo'n totaal overzicht is dat je je eerst kan orienteren en vervolgens zelf contact op kunt nemen met de aanbieder van de vacature zonder dat je ergens aan vast zit.

Wajong-vacature.nl voor werkgevers en jobcoaches:

Bent u werkgever, jobcoah of reintergatiebureau dan kunt u onder bepaalde voorwaarden uw vacatures hier gratis plaatsen.

Voor werkgevers met enkele vacatures op jaarbasis geld dat plaatsing altijd gratis is. Voor jobcoaches en reintegratiebureaus geld dat er een maximum is aan het aantal gratis plaatsingen, wilt u meer vacatures plaatsen en dus ook meer kandidaten bereiken dan vragen wij hiervoor een kleine bijdrage.

Wat is de meerwaarde van wajong-vacature.nl voor uw bedrijf:

Naast het feit dat uw vacature landelijk onder de aandacht komt komt uw bedrijf ook onder de aandacht. Voor bedrijven met enkele functies geld dat via onze wajong-vacature website duidelijk word dat uw bedrijf open staat voor mensen met een beperking en of chronische ziekte.

Jobcoaches en reintegratiebureaus hebben een grotere vijver om uit te vissen en ze kunnen zichzelf laten zien.

Kortom wajong-vacature.nl is de perfecte website voor werkzoekende en werkgevers