Wajong-Vacature.nl

Vacatures voor wajong, wia, wsw en mensen uit het doelgroepenregister

Gezocht: leden voor cliëntenraad van MEE & de Wering

Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering?

MEE de WeringWilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u! De cliëntenraad van MEE & de Wering is op zoek naar een betrokken persoon die als lid wil toetreden. De cliëntenraad is een wettelijk en officieel adviesorgaan voor de raad van bestuur (directie) van MEE & de Wering.

Lees meer: Gezocht: leden voor cliëntenraad van MEE & de Wering

Regionale Participatie Netwerk Event West Brabant

Het regionale Participatie Netwerk Event voor 300 ondernemers vindt plaats op 10 oktober 2017.

Bedrijfsleven West-Brabant en overheden samen ‘aan de slag’ met sociaal ondernemen

Logo participatie netwerk eventOp 10 oktober a.s. vindt het Participatie Netwerk Event plaats in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Dit evenement, gericht op ondernemers, wordt georganiseerd door het Regionaal Werkbedrijf West-Brabant. Het doel? Zo praktisch mogelijk kijken naar de kansen van sociaal ondernemen, ofwel hoe kun je als organisatie succesvol samenwerken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt?

Lees meer: Regionale Participatie Netwerk Event West Brabant

bijstand">Amsterdam ruziet over extra bijverdienen in de bijstand

Amsterdamse bijstandsgerechtigden mogen voorlopig niet bijverdienen, omdat de gemeente ruziet met staatssecretaris Jetta Klijnsma over een verplichte tegenprestatie door werklozen die de stad weigert.

Dat schrijft wethouder Arjan Vliegenthart (werk) aan de gemeenteraad. Volgens de Participatiewet moeten gemeenten ontvangers van bijstand dwingen om een tegenprestatie te leveren voor de financiële steun van de gemeenschap. Dit kan mantelzorg zijn, of vrijwilligerswerk.

bijstand">Lees meer: Amsterdam ruziet over extra bijverdienen in de bijstand

WW-uitkeringen dalen verder in Flevoland

Groeiend tekort aan leerkrachten basisonderwijs Flevoland

In juni 2017 daalde het aantal lopende WW-uitkeringen in de provincie Flevoland met 3,4 %. Deze daling is vrijwel gelijk aan de landelijke daling (-3,5%). De dalende trend is al een aantal maanden zichtbaar. Dit komt vooral doordat UWV minder WW-uitkeringen verstrekt. In de eerste zes maanden van 2017 verstrekte UWV in Flevoland 5.269 nieuwe WW-uitkeringen. Dat is 16% minder dan in de eerste helft van 2016. Landelijk gezien werden in de eerste zes maanden van dit jaar 54.000 minder WW-uitkeringen verstrekt: een daling van 21%.

Lees meer: WW-uitkeringen dalen verder in Flevoland

wajong">Jetta Klijnsma is niet van plan de bezuiniging op de Wajong

PvdA-staatssecretaris Jetta Klijnsma is niet van plan de bezuiniging op de uitkering voor jongeren met een Wajong terug te draaien.

Jetta KlijnsmaVanochtend zei PvdA-Kamerlid Gijs van Dijk op BNR dat de bezuiniging van bijna 10 procent teruggedraaid moet worden. Maar Klijnsma maakt er geen hard punt van bij de onderhandelingen met de VVD over de nieuwe begroting die het demissionaire kabinet moet maken.

wajong">Lees meer: Jetta Klijnsma is niet van plan de bezuiniging op de Wajong

Wajong-vacature.nl voor werkgevers

wia, wsw ">Wajong-vacature.nl en wia, wsw ">wajongvacaturebank.nl bieden werkgevers de mogelijkheid vacatures te plaatsen voor mensen met een beperking, chronische ziekte en afstand tot de arbeidsmarkt.

Uw vacatures moeten open staan voor mensen met een :

  • wajong
  • wia
  • wsw
  • registratie doelgroepen register
  • afstand tot de arbeidsmarkt


wilt u uw vacatures bij ons plaatsen neem dan contact op met Wajong-vacature.nl

of bel 0638630042


Wajong-vacature.nl voor werzoekenden

Wajong-vacature.nl en wia, wsw ">wajongvacaturebank.nl bied een overzicht van vacatures die open staan voor mensen met een beperking, chronische ziekte en afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb je een uitkering:

  • wajong
  • wia
  • wsw
  • bijstand


Dan vind je waarschijnlijk bij ons de juiste vacature

Copyright © 2017 Mol Online Media. alle rechten voorbehouden