Wajong-Vacature.nl

Vacatures voor wajong, wia, wsw en mensen uit het doelgroepenregister

ARBEIDSGEHANDICAPTEN MET EEN WERK-WENS: NOORD-BRABANT BIJ TOP 3

Op het onafhankelijke online platform maakerwerkvan.nu kunnen werklozen met een arbeidshandicap kenbaar maken wat voor werk ze willen, en waar.

Vervolgens gaat het team van maakerwerkvan.nu (allen mensen die zelf een arbeidshandicap hebben) kosteloos aan de slag om daar een werkgever bij te vinden die zijn of haar netwerk wil openstellen. De teller staat nu op 450 ingediende ‘wensen’. Drenthe heeft met totaal 10 wensen (2%) de laagste opkomst. Noord-Brabant hoort bij de top drie met totaal 75 wensen (17%). Zuid-Holland is koploper met 100 wensmakers met een arbeidshandicap (22%). Opvallend is ook het snel groeiende aantal werkgevers dat bereid is om mensen met een arbeidshandicap een duwtje te geven op de arbeidsmarkt.

Lees meer: ARBEIDSGEHANDICAPTEN MET EEN WERK-WENS: NOORD-BRABANT BIJ TOP 3

Gezocht: leden voor cliëntenraad van MEE & de Wering

Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering?

MEE de WeringWilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad wellicht iets voor u! De cliëntenraad van MEE & de Wering is op zoek naar een betrokken persoon die als lid wil toetreden. De cliëntenraad is een wettelijk en officieel adviesorgaan voor de raad van bestuur (directie) van MEE & de Wering.

Lees meer: Gezocht: leden voor cliëntenraad van MEE & de Wering

WW-uitkeringen dalen verder in Flevoland

Groeiend tekort aan leerkrachten basisonderwijs Flevoland

In juni 2017 daalde het aantal lopende WW-uitkeringen in de provincie Flevoland met 3,4 %. Deze daling is vrijwel gelijk aan de landelijke daling (-3,5%). De dalende trend is al een aantal maanden zichtbaar. Dit komt vooral doordat UWV minder WW-uitkeringen verstrekt. In de eerste zes maanden van 2017 verstrekte UWV in Flevoland 5.269 nieuwe WW-uitkeringen. Dat is 16% minder dan in de eerste helft van 2016. Landelijk gezien werden in de eerste zes maanden van dit jaar 54.000 minder WW-uitkeringen verstrekt: een daling van 21%.

Lees meer: WW-uitkeringen dalen verder in Flevoland

Regionale Participatie Netwerk Event West Brabant

Het regionale Participatie Netwerk Event voor 300 ondernemers vindt plaats op 10 oktober 2017.

Bedrijfsleven West-Brabant en overheden samen ‘aan de slag’ met sociaal ondernemen

Logo participatie netwerk eventOp 10 oktober a.s. vindt het Participatie Netwerk Event plaats in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg. Dit evenement, gericht op ondernemers, wordt georganiseerd door het Regionaal Werkbedrijf West-Brabant. Het doel? Zo praktisch mogelijk kijken naar de kansen van sociaal ondernemen, ofwel hoe kun je als organisatie succesvol samenwerken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt?

Lees meer: Regionale Participatie Netwerk Event West Brabant

bijstand">Amsterdam ruziet over extra bijverdienen in de bijstand

Amsterdamse bijstandsgerechtigden mogen voorlopig niet bijverdienen, omdat de gemeente ruziet met staatssecretaris Jetta Klijnsma over een verplichte tegenprestatie door werklozen die de stad weigert.

Dat schrijft wethouder Arjan Vliegenthart (werk) aan de gemeenteraad. Volgens de Participatiewet moeten gemeenten ontvangers van bijstand dwingen om een tegenprestatie te leveren voor de financiële steun van de gemeenschap. Dit kan mantelzorg zijn, of vrijwilligerswerk.

bijstand">Lees meer: Amsterdam ruziet over extra bijverdienen in de bijstand

Wajong-vacature.nl voor werkgevers

wia, wsw ">Wajong-vacature.nl en wia, wsw ">wajongvacaturebank.nl bieden werkgevers de mogelijkheid vacatures te plaatsen voor mensen met een beperking, chronische ziekte en afstand tot de arbeidsmarkt.

Uw vacatures moeten open staan voor mensen met een :

  • wajong
  • wia
  • wsw
  • registratie doelgroepen register
  • afstand tot de arbeidsmarkt


wilt u uw vacatures bij ons plaatsen neem dan contact op met Wajong-vacature.nl

of bel 0638630042


Wajong-vacature.nl voor werzoekenden

Wajong-vacature.nl en wia, wsw ">wajongvacaturebank.nl bied een overzicht van vacatures die open staan voor mensen met een beperking, chronische ziekte en afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb je een uitkering:

  • wajong
  • wia
  • wsw
  • bijstand


Dan vind je waarschijnlijk bij ons de juiste vacature

Copyright © 2017 Mol Online Media. alle rechten voorbehouden