Wajong-Vacature.nl

Vacatures voor wajong, wia, wsw en mensen uit het doelgroepenregister

En weer een initiatief voor de Wajongeren

Afgelopen week is de nationale talentenbank gestart.

Het idee is dat wajongeren tegen betaling lid kunnen worden en cursussen kunnen volgen en hun profiel plaatsen. Wat je er verder mee kan is me niet helemaal duidelijk geworden, wellicht gaat de initiatiefnemer er van uit dat bedrijven in hun zoektocht naar personeel daar zelf  gaan zoeken.

Wat vinden jullie van dit idee?

 

 

 

Waarom loont Werken vanuit de WAJONG niet altijd?

Werken hoort er bij het UWV en de overheid willen dat ook Wajongeren gaan werken.

Natuurlijk ook wij vinden dat indien je kunt werken je dit ook moet doen. We hebben alleen een dikke vette MAAR.. Wanneer je als Wajong kandidaat ( met name oude WAJONG) parttime wilt gaan werken omdat je niet meer kunt dan ga je er niet tot nauwelijks op voorruit. Dit is natuurlijk onbestaanbaar. Wanneer je bereid bent om risico te nemen met je gezondheid omdat je actief wilt bijdragen aan de maatschappij dan hoort dat beloont te worden.

Lees meer: Waarom loont Werken vanuit de WAJONG niet altijd?

Wajong en vragen

Als wajongere heb je wellicht vragen of wil je gewoon eens praten met andere wajongeren, wajong-vacature bied je deze mogelijkheid.

Tenminste dat willen we, we willen samen met wajongeren, jobcoaches en andere experts een platform creeëren waar je terecht kunt met vragen en opmerkingen. Wajong-vacature is er voor, door en met wajongeren. We hebben jouw hulp dan ook hard nodig. stel vragen op Facebook Linkedin of twitter wanneer er vraag is naar een forum dan zullen we deze graag openen.

 

Ben niet afwachtend help ons om te groeien, wij zoeken wajongeren die graag hun verhaal kwijt willen, die willen helpen met deze website en wajongeren die hun mede wajongeren willen helpen

Wajong-vacature.nl voor werkgevers

Wajong-vacature.nl en wajongvacaturebank.nl bieden werkgevers de mogelijkheid vacatures te plaatsen voor mensen met een beperking, chronische ziekte en afstand tot de arbeidsmarkt.

Uw vacatures moeten open staan voor mensen met een :

  • wajong
  • wia
  • wsw
  • registratie doelgroepen register
  • afstand tot de arbeidsmarkt


wilt u uw vacatures bij ons plaatsen neem dan contact op met Wajong-vacature.nl

of bel 0638630042


Wajong-vacature.nl voor werzoekenden

Wajong-vacature.nl en wajongvacaturebank.nl bied een overzicht van vacatures die open staan voor mensen met een beperking, chronische ziekte en afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb je een uitkering:

  • wajong
  • wia
  • wsw
  • bijstand


Dan vind je waarschijnlijk bij ons de juiste vacature

Copyright © 2017 Mol Online Media. alle rechten voorbehouden